3 dagar, 3 bilder

 
Här kommer en bildtriss från de senaste dagarna.
 
I tisdags fick vi besök av Enya & Junis tremänningar Nea, Levi & Emelia. Enya tyckte att det var superkul att mata lilla Emelia med vatten! I går åkte vi upp till dem i stället och barnen var ute och plockade bär i deras underbara trädgård. I dag har vi hängt med Enyas bästis Melvin. Det fick bli en tur till en lekpark som vi inte brukar vara på - roligt med omväxling!
 
Nu sussar stortjejen, och lilltjejen har nog en timme till i vaket tillstånd innan hon tar kvällen tänker jag... Jag sitter och pysslar med lite fotobeställningar. Min fotoskrivare är alldeles suverän och skriver ut så fina klara bilder - så just nu skriver jag ut mängder med bilder till ett brudpar som jag fotade förra helgen.

Junisen

 
 
3 månader igår, och vem är hon då vår lilla Juni?
 
Jo, hon är en social liten tjej som säger till direkt det blir långtråkigt eller om vi inte gett henne uppmärksamhet på en stund. Hon vill gärna sitta med i knä och vara delaktig i samtalen när vi har kompisar här - om hon inte sussar sött i sin vagn förstås. För de första två månaderna av sitt liv spenderade hon mestadels sovandes...
 
När hon får syn på något roligt/spännande så flaxar hon med armar och ben högt och lågt.
 
Junifisen är kittlig, och skrattar högt om man kittlar henne vid armvecken. Annars tycker hon att det är superkul när man busar med henne och gör lustiga ljud (vem tycker inte det?).
 
Hon älskar att se sin storasyster Enya, och lyser upp så fort Enya kommer i närheten.
 
Juni har i över en veckas tid slutat att vakna på natten för mat (halleluja, praise the lord!) och sover ungefär från 21.00 - 08.30. Att det är suuuuuperlyxigt är jag väl medveten om...
 
Växer gör hon också förstås, 6500 gram & 61.5 cm lång. En rejäl tösabet precis som sin storasyster! Mammamusklerna får jobba ;)
 

Mest av allt är hon förbaskat smölig. Tror jag kan pussa ihjäl henne. Ett lättsamt barn - med tacksamma föräldrar som är lite säkrare på sig själva den här gången jämfört med första tiden med storasyster.
 

3 månader

 
I dag blir hon tre månader gammal, vår lilla Junifis!
 
Personligheten utvecklas mer och mer för varje dag som går, och det är så himla roligt attfå lära känna den här lilla damen som är vår familjs yngsta medlem. Söt som socker, och pappa upp i dagen - det är hon i alla fall!