Middag på en kvart - Couscouspytt

 
Som småbarnsförälder är det ett extra plus i kanten när middagen går snabbt att svänga ihop. Här kommer ett vegetariskt recept som inledde veckans matsedel för oss Allt är färdigt inom femton minuter, det är dessutom en måltid som är fin för plånboken och går att variera i oändlighet med olika grönsaker i pytten... :)
 
Couscouspytt med paprikasås
 
Couscous för 4 portioner
1/2 purjolök
4 stycken sojakorvar med chorizosmak
2 dl blomkål
1.5 dl majs
2 rågade matskedar persilja
 
Koka upp vatten och en skvätt olja till couscousen. Hacka purjolöken och skär korven i "pengabitar". Fräs i olja i en stekpanna. Vänd ned majs och blomkål samt persiljan. Låt steka tills blomkålen är varm. Rör ned couscousen och blanda om.
 
Paprikasås
 
2.5 dl creme fraiche
1 rågade dl stark ajvar
 
Blanda ihop!
 
 
 
#1 - - Veronica Wallgren:

Åh vad gott!

Svar: Tack för kommentaren :D <3
Emelie Ögren

#2 - - Matilda Berlin:

Men åh vad gott! Det ska jag verkligen testa någon kväll! =)

Svar: Ja gör det :) Toppengott!
Emelie Ögren

#3 - - Sara:

Mums, detta kanske man skulle provat redan idag! :)