Hejdå tjejer!

“Children see magic because they look for it.”  
 
Nu sticker den här ganska trötta mamman till Stockholm med en kär kär vän. För att träffa ännu en kär kär vän. Ladda batterierna lite, försöka hitta kraften som verkat sina på sista tiden...
 
Hejdå mina fina fina älsklingar. Ni är min värld!

Regnbågsfrukost

 
Denna lediga torsdagsmorgon började jag med att fixa "regnbågsfrulle" till mig och flickorna. Ja det är fyraåringen som kallar det för det. Och man förstår ju varför.
 
I all enkelhet egentligen; en tallrik naturell yoghurt med tärnad mango, skivad banan, solrosfrön, frystorkade jordgubbar och lite vaniljpulver. Men när den görs i ordning på det här sättet så kan man inte annat än bli lite extra glad över att det är frukostdags!

Vindsfynd

 
När Tobbe var uppe på vinden (för första gången) häromveckan så fann han en tändsticksask och gamla tidningar från 30-talet. Så häftigt tycker jag! Vårt hus är byggt 1924, och har således nästan 100 år på nacken. Med många människor som bott under detta tak. Vi hittar små spår efter dem hela tiden, och jag tycker det är så fint.
 
När vi rev upp källaren fann vi en vägg där en hel familj skrivit sina namn och målat bilder. Vi bevarade väggen och satte dessutom dit våra egna namnteckningar och ett nytt datum, kanske hittar en annan familj detta igen om många många år...
 
På insidan av vår skafferidörr finns massor av handskrivna recept efter en kvinna som bodde här förut. Också så himla fint tycker jag, vill aldrig ta bort dem! 
 
När vi däremot fann ett par gamla mussepiggkallingar när vi bröt upp golvet för att renovera badrummet, ja då var det kanske lite mindre fint. Men några skratt blev det ju i alla fall!