Vårt bröllop - I kyrkan!

 
Enya hade pysslat finaste skylten som satt på kyrkporten <3
 
Släkt och vänner
 
Intåget till Abbas "Arrival"
 
Pirr och känslor i hela kroppen!
 
Och här börjar läppen darra och tårarna kom strax därefter
 
Fina lillebror som sjöng en egenskriven låt <3
 
Juni hängde med på armen under första delen <3
 
<3
 
Glada!
 
Vigselakten
 
Tjejerna hoppade till mormor och morfar i bänken, och där satt ju kusinerna också <3
 
Så himla hedrad över att en av mina idoler  Göran Samulesson tackade ja till att sjunga på bröllopet -  "För Dig"
 
Tagna av Görans sång <3
 
 En spontan idé från Tobbe strax innan vigseln var att vi skulle köra en bröllopsselfie i kyrkan innan vi tågade ut...
 
...och så här blev den!! Urban som tog bilden blev tyvärr halv... 
 
Uttåg till "I do I do I do I do" . Abba såklart... ;)
 
Hannah & Kalle - tärna & best man!
 
Mormor och Enya i täten! Bakom kommer Tobbes svåger, syster & deras son William
 
Carolina & Nisse <3 Family...
 
...and friends <3
 
Alla bilder tagna av Lina Flodins - utom selfien då, där Urban Nilsson är fotografen!

Höstdag i Karlstad

 
I fredags åkte jag och flickorna in till Karlstad för att jag hade ett fotouppdrag under eftermiddagen som skulle ta plats där. Vi passade på att köra Enyas favoritmat till lunch - hamburgare & pommes, och sedan gick vi i affärer en stund innan vi stannade till i Museeiparken för att leka riktigt ordentligt. Det är en otroligt fin lekpark där, kan sysselsätta oss i timmar... Så det är ett välkommet inslag när vi göra en tur till storstan. Utomhus, gratis & med massa lekmöjligheter - i vacker miljö!
 
Till sist begav vi oss till fotograferingen och tjejerna var så himla duktiga under tiden som jag fotade familjen. Kände mig så stolt över hur enkelt det gick att ha dem med. Enya brukar ju hänga med mig på fotograferingar och är van, men Juni har inte varit med så mycket - och är dessutom en riktig mammagris som kan bli svartis om jag visar uppmärksamhet åt andra barn. Så med det i bakhuvudet hade jag nog tänkt att det skulle bli ett och annat gnörk och gnäll - men icke! Tack för det <3
 
Och ja... mina tjejer fick också posera lite när vi var färdiga med familjen, kan ju inte låta bli... ;)
 
 
 

Vabbelivabb

 
Här har flickorna fräs dragits med en riktigt seg förkylning sedan förra tisdagen. Så det har vabbats hejvilt. HAr haft sådan himla tur att mina förldrar kunnat ställa upp och passa flickorna några utav dagarna så att jag kunnat jobba en del ändå - det blir ju ett stort ekonomiskt gap när vabben blir så utdragen.
 
Det började med feber som sedan gick över i en riktigt djup slemhosta som hållt oss vakna om nätterna. Dock har de varit pigga och kunnat leka nästan som vanligt under dagarna. Nu när de varit hemma i nästan två veckor så har det riktigt märkts på dem hur de nästan klättrar på väggarna - och det har blivit lite mer konflikter dem emlellan än vanligtvis också. Så jag har försökt sysselsätta oss så gott det går, en eftermiddag blev det ansiktsmålning. Så himla kul! Jag målade Enya, och sedan gick hon loss på både mig och Juni. När pappan i familjen kom hem så hjälptes flickorna åt att måla honom också.
 
Nu är de i alla fall äntligen friska, så idag ska vi åka till brorsan och hans familj och käka middag. Tjejerna har längtat sig tokiga... För där har nämligen fyra blivit fem! <3 Eftersom de varit sjuka så är det bara jag som hunnit träffa den lille (jag smet i väg en kväll när de somnat för att inte avundsjukan skulle bli för stor)...