Älskade vänner

 
Åh. En av de saker jag tycker allra bäst om med långledigheter är att de lockar hem mina utflyttade vänner. 
 
Blir så glad av att ha dem nära mig! Sedan spelar det inte så stor roll vad vi gör. Vi har hängt på stranden med mina barn. Fikat. Kört loppisvändor. Åkt på utflykter. Spelat musikquiz. Ätit gott. Druckit gott. Kramats. Och skrattat ihjäl oss.
 
Tack mina "utflyttingar" Chris, Sara & Lina - för en massa fina minnen från denna sommar <3
 
 
 
 

Kusindejt på glasscafeét

 
Tillsammans med kusinerna besökte vi glasscaféet i Lysvik (för säkert femte gången denna sommar, hihi) förra veckan. Åh vad vi trivs där. Allihopa!
 
Glassen äts upp i ett nafs för de små, för det är minsann inte bara den som lockar. Nej främst är det nog den mysiga lekplatsen och strandbiten där brudarna älskar att bada. Erling börjar bli stora grabben och får gärna vara med i flickornas lek. De hade honom som sin bäbis inne i lekstugan och tog så väl hand om honom.
Så himla mysigt att se dem leka alla fem!
 
Fasters smölprins! 10 månader gammal snart <3

Rottneros Park - en sagoskatt

 
Som de senaste fyra somrarna har vi haft säsongskort till Rottneros Park. För en nästan löjligt liten peng får man tillträde till parken under hela säsongen. Och vilken park det är! Alla underbara omgivningar att strosa omkring i, alla vackra blommor och trädgårdar att beskåda. Och så lekparkerna förstås, där ungarna roar sig kungligt och aldrig vill gå hem ifrån. 
Bästa sommartipset!
 
Systrarna framför statyen "Systrarna" <3
 
Junebug som älskar allt som har med vatten att göra hänger gärna vid fontänerna <3
 
Blåklint i all sin prakt <3
 
Älskar att strosa i trädgårdarna bland blommor och bin <3
 
Mina små "barnbarn" Elsa och Erling är med oss på nästan allt vid gör, här blir de pågungade av sina fina omtänksamma "mammor" <3