How far I'll go

 
Idag har vi varit på bio, jag och min stora tjej.
Vi såg Vaiana. En film som jag längtat efter att få se sedan den kom ut. Och den var verkligen bra. Jag som har känslorna på utsidan för det mesta grät inte bara en, utan fyra gånger under filmens gång. Enya satt som förhäxad hela filmen också. Faktiskt första gången. Annars brukar hon alltid skruva på sig rejält sista halvtimman. Men icke idag. Vi var lika tagna båda två av spänningen, men också av modet och styrkan hos den unga Vaiana. Lämnade dessutom utrymme för många fina reflektioner på vägen hem. 
 
If I'll go there's just no telling how far I'll go <3

Oh Cold

 
Fredag. Och en riktigt trött sådan.
 
En enveten förkylningsbacill flög på mig tidigre i veckan, och svänger i min kropp så att jag ena stunden känner mig superpigg och frisk, för att nästa stund känna mig febrig och jättehängig. Samma idag.
Känner mig mycket piggare nu än förut, så hoppas det vänder. Nästa vecka är det verkligen fullt upp så det behöver den här fröken vara pigg och allert!
 
Ha en fin fredagskväll allihopa! 
 

20+

 
Fredagen och lördagen bjöd på alldeles strålande väder, och jag spenderade nästan all vaken tid utomhus. Som om kroppen bara skriker efter sol för att ta igen vintermånadernas mörker. En ganska solbränd nästipp och triljoner fräknar fick jag på köpet.
 
I lördags kväll var jag bjuden till kompisar en liten bit utanför Sunne. Vi satt på deras altan och njöt av utsikten och tjattrade om ditt och datt. Så himla mysigt <3