Varma vänner, varmt väder

Tre underbara ungar. Två underbara män. Vilken lördagskväll liksom <3
 
 
Under helgen hade vi besök av min vän Urban och hans son Dante. De kom på lördagseftermiddagen och käkade med oss, och sedan blev det härj i trädgården hela kvällen i den fantastiska vårvärmen. Dagarna nu är verkligen "nypa-sig-i-armen-härliga". Fräknarna har slagit ned som en bomb i mitt ansikte, och då vet man med säkerhet att våren är här.
 
Urban och Dante sov kvar hos oss, och när kidsen slocknat för kvällen satt vi i soffan med varsin kopp te och pratade om livet. Fint. Han är en alldeles underbar person, Urban. Det finns ingen som han. Jag är nästan säker. Så varm, genuin, och så medveten om sig själv och sin utveckling. Det är vackert att få ha en sådan person i sitt liv. 
 
På söndagsmorgonen hann frukosten knappt slinka ned i magen förräns ungarna skulle ut och busa. Skogen på bilden ovan ligger intill vårt hus, och där lekte de agenter som var på uppdrag. Tycker det är så härligt här ute i vår stuga, just det faktum att vi har skogen bokstavligt talat ett stenkast från ytterdörren. Och att vi har promenadavstånd till en av Sunnes finaste stränder. Ja det är en fin tid vi har framför oss nu. När man lever mer ute än inne. Då mår jag <3
 
 

Kommentera här: