Premärtur på skoter och ett gammalt hockeypröffs

 
En vy som gör en salig <3
 
 
 
Alltså. Galet nöjda tjejer som fick följa med Fredde på en skotertur idag. De dagdrömmer redan om nästa tur och kunde inte sluta prata om det när vi kom hem <3.
 
För övrigt har denna dag och helg verkligen gått i vinterlekens tecken. Förutom skoterturen så har vi stått på skrillor halva dagen! Först i ishallen, och sedan kände sig flickorna sugna på ett åk till så vi drog till en uterink. Och igår tog flickorna en picknicktur i snön med sin kusin Saga när vi var där på lekdejt. Varm choklad i termos. Utomhus i kylan - Jo man tackar! Väl hemma därifrån så åkte vi skidor i trädgården och pulsade runt så svetten rann.
 
Juni och jag! Hon är inte bet alltså, ramlade massvis men envis som en get resten hon sig med ett leende. En av helgens absolut bästa stunder med min för tillfället galet intensiva treåring...
 
När man har en kompis som är föredetta hockeypröffs så är det väl inte mer än rätt att utnyttja honom för en liten åktur! Tyckte flickorna i alla fall och tjöt av glädje när Johan tog dem i armarna och körde runt med dem i ilfart!

Kommentera här: