Mors dag på Sillegården

Slurp! 
 
Mårbackapelargoner är verkligen den allra vackraste av pelargoner tycker jag
 
Dessa två, kusiner med spring i benen och bus i blicken <3
 
Svägerskan Ida, mamma och jag
 
Galet vackert! 
 
 Precis som förra året på mors dag så samlades vi i familjen för lunch på Sillegården i Västra Ämtervik, en av mina favoritplatser i världen. Bland förgätmigej och pelargoner fick vi till och med lite solstrålar på oss efter en i övrigt väldigt regnig helg. Supergod mat var det, och gräddiga tårtor till dessert.
 
Enya väckte mig med skönsång i morgon (hon körde på "Ja må hon leva") och en teckning som hon gjort. Sedan vattnade hon blommorna och dammsög, vilken liten pärla va? Efter lunchen på Sillegården åkte vi hem och satte potatisen i jorden jag och äldsta dottern. Något sent, men nu är den äntligen satt!
 
Under kvällen har vi haft besök av Tobbes bror med familj, så det blev ännu mer kusinlek på schemat för flickorna. Och jag fotade 19-åriga Olivia (som är storasyster till mina tjejers kusiner) för att hon ska ta studenten om ett par veckor. Blev superfina bilder bland syrenerna här hemma!
 
Och så avslutningsvis, mina underbara flickor. Är så tacksam över att få vara deras mamma. Att tillsammans med dem få dela livets alla stunder, ljusa som mörka.