Asså mamma, asså Guuuuud att man kan få ha en sån dag!

 
På måndag fyller vår älskade Junisol FEM år! Vi firade tösabeten ett par dagar i förskott med ett härligt kalas i sommarvärme. Långbord på altanen och en hel hög med underbara människor (trots att vi saknade några lika underbara som tyvärr inte kunde komma). Lite extra glad var jag över att Hampus familj ville dela denna dag med oss. Att få utöka familjen med sådana varma fina människor. Det är en ynnest vill jag lova.
 
Juni var så lycklig och nöjd med sin dag. "-Asså mamma, asså Guuuuuud! Att man kan få ha en sån dag!" utropade hon när alla gäster åkt hem och vi satt och lekte med hennes nya lego.
 
Asså guuuuud att man kan få ha en sån unge tänker jag. Jag blir så rörd när jag sitter så här och ska formulera mig. Jösses. Den där flicksnärtan alltså. Hon håller mitt hjärta med ett järngrepp. Jag har älskat henne så jag kan gå sönder, sedan den där dagen för fem år sedan. När körsbärsblommen stod i full prakt. Och trädens knoppar precis brustit ut i en grönskimrande symfoni. När hon var ett svarthårigt litet knyte i min famn. Född med segerhuva. Och nog vann hon mitt och många andras hjärtan. För all framtid.
 
Jag blundar! Så kommer ni med paketen!
 
Glädjen <3
 
I nya favoritklänningen "-Jag ska ha den på mig varje dag i hela mitt liv. Tänk vad kort den kommer va när jag är vuxen mamma!"
 
"Gör din egen sallad" blev temat på dagens lunch. Med mango, feta, pasta, skinka, kyckling,grönsaker, aioli, currydressing & hembakt ciabatta med örtsmör. Mmmm... mums!
 
Morbror kommer med paket <3
 
Och hela familjen Ögren/Sellman på samma bild <3
 
Trädgården full i folk, och magen full i pirr <3
 
Att få bli så uppvaktad alltså... Smäller högt för en snart femåring <3
 
Och det här då! Att få en alldeles egen cykel. UTAN stödhjul <3 Nu ska ungen lära sig cykla...
 
Lunchtime i sommarvärme. Alltså man tackar <3
 
Erling & Nisse trivs <3
 
Och det gör sannerligen Oscar och Hampus med <3
 
Fem fagra flickor leker med Junis presenter <3 Vilket gäng!
 
Dags för något spännande i trädgården!
 
Juni fick skjuta konfetti!
 
Hampus mamma och syster med familj kom och firade vår skrutta, och Nisses Mikaela kom för första gången till oss <3
 
En enhörningstårta såklart... till vår Junicorn!
 
FEM!
 
Det blev både en och två testomgångar innan kvällen kom, och en cykeltur med storasyrran runt Ämtervik. Och mamma hackihälinen. För balansen är inte riktigt där än ;)