Supergoda bananscones

 
 
Nästan varje helg bakar jag de här små godbitarna till frukost. De här banansconesen är verkligen grymt goda! Glutenfria dessutom, vilket är extra snällt mot min mage. Jag tål förvisso gluten, men för mycket av den varan gör mig så uppsvälld. Då är detta perfekt, lyxiga scones utan svälld mage! Barnen älskar dem också, vilket såklart är ett extra plus i kanten.
 
Bananscones:
 
2 bananer
2 ägg
2.5 dl havremjöl 
3 msk pofiber
2 msk kokosmjöl
2 tsk bakpulver
2 krm flingsalt
 
Mixa ihop ägget och bananen. Rör ned övrga ingredienser. Klicka ut sex runda klickar på en bakplåtspappersklädd plåt. Låt dem gräddas i ca 12 minuter i ugnen, 175 grader. Är såååå goda precis som de är, eller med lite smör på.
 
 
Receptet har jag hittat hos http://nouw.com/gabbisgoda
#1 - - Veronica Wallgren:

Gott!

#3 - - a n n i k a:

Mums!

#4 - - Felicia:

Låter gott :)