Tillbaka till bloggspace

Hej mina vänner!
 
Eftersom bloggspace börjat fungera igen så kommer jag gå tillbaka dit och blogga. Den här bloggen kommer jag att spara om något liknande skulle hända igen. Men i dagsläget känner jag att jag vill blogga där min minnen finns bevarade och där jag trivs allra bäst.
 
Jag hoppas att vi ses där; http://mlisan.bloggspace.se
 
 

Lillfisen 8 månader!

 

I dag fyller vår älskade Enya 8 månader. De finaste i mitt liv, utan tvekan. Hon förgyller varje dag, och det finns inte ord som räcker till för att beskriva den kärlek jag känner för den här tösen.

I går blev vår goding sjuk. Hög feber (39.6) och trött och hängig. Stackars liten! Hela natten låg hon i feber, och även morgontempen i dag var riktigt hög. Men under eftermiddagen piggnade hon till och är nästan tillbaka till sitt gamla goa glada jag. Vi hoppas att det håller sig så, för i morgon ska vi fira Enyas farfar som fyller 70 år!

Och så har vi ju varit på bröllop!

 
Åh, det är mycket jag inte har hunnit blogga om när bloggen legat nere. Bland annat helgens bröllop. Det var ju mina underbara vänner Otto & Carro som gifte sig, och det var verkligen otroligt fint att få vara med på deras stora dag. Ni som läser min fotoblogg (mlisanfoto.blogg.se) har redan sett den här bilden, men jag visar den här med. Visst är de vackra?
 
Foto: MLiSAN