Bröllopsfotografen

 
I går var jag på vift hela dagen lång och fotade ett bröllop i Rottneros Park. Brudparet gifte sig borgligt utomhus nere vid Fryken, så himla fint! Temafärgen ser ni ovan, och den gick igen i såväl brudgummens slips som bordsdekorationerna. Ballongerna släpptes över brudparet när vigseln var klar. Nu när flickorna somnat för kvällen sitter jag och redigerar bilder på löpande band, är så nöjd med resultatet!

Fyra månader

 
 Smölfisen fyller 4 månader i dag. Så lite, men ändå så mycket på något vis. Tid blir så verklig när den mäts i ett barns utveckling. Från en liten liten spädis till en fortfarande ganska liten tjej men med en himla massa personlighet. Jag är så glad att du är vår, vår älskade Juni.

Trädgårdsguld

 
Sensommar/höst i trädgården innebär ljuvliga dofter av äpplen. Finns inget som luktar så mycket höst som ett äppelträd tycker jag. Vi har ett bamsestort äppelträd, som ger vackert ljusgröna höstäpplen.
 
Vi satte ju hallonbuskar i år, och de ger faktiskt bär nu. Trodde nästan att vi skulle få vänta tills nästa år, men lite godbitar finns det för Enya att plocka. Jag har aldrig träffat ett barn som är så tokig i bär som hon är. Hon skulle kunna äta flera liter tror jag... :)