Mera photoshoot!

 
Modell: Christopher Bergström
Foto: Emelie Ögren
Kläder: Entré, Sunne
 
Tröjan på bilderna ovan valde jag ut, och C blev så kär i den att han faktiskt köpte den sedan. Superfin!
 
Något för nyårsfesten?

Vår julafton

Hemma i vårt kök på julaftonsmorgon satt två pirriga småkottar med iver i hela kropparna <3
 
 Alla våra fyra flickor samlade runt granen i väntan på tomten. Familjens minsting, lille Erling tyckte att julafton passade bra som stora "sovardagen". Nästa jul är han med och ränner runt han med <3
 
Almisen och Junisen jullunchar <3
 
Bröderna mina, Nisses Carolina, samt Pappa! Vi hade dessutom Farfar med oss, och min farbror med familj. Härligt när vi kan ses allihopa, sådant gör mig absolut gladast under julen <3
 
Juni & Astrid busar med Tobbe. Är det något de där flickorna kan så är det att härja (och mysa!)!
 
Tomten kom! Och blev överfallen av fyra töser <3
 
Lille Erlings första jul i pappa Joels famn! Jodå, han vaknade till slut <3 Junis absolut största kärlek i livet just nu. Allt hon pratar om är lille Erling!
 
 Och som alltid, att få komma HEM på jul. Finns inget som slår det. Det blir liksom aldrig lika mycket jul som det blir i hemmet man firat det i som barn... tycker jag!

Christopher & Entré

Denna karln! Lika fin på insidan som på utsidan. Så tacksam över att ha haft honom som min vän i halva mitt liv <3
 
När min bästa killkompis Christopher var hemma några dagar över jul så passade vi på att sticka ut och fota. Han är en av mina favoritmodeller, så himla himla fin! Den här gången fotade vi i samarbete med en klädbutik här i Sunne som heter Entré. Vi använde deras kläder, och de använder våra bilder. Fint när man kan hjälpa varandra!