Lilla Luna

 
Förra helgen var vi i Karlstad för att se när lilla Luna döptes. Bloggen strulade förra helgen, så bilderna får komma nu i stället. Så lycklig för den här lilla skatten alltså, våra fina vänner Otto & Carros dotter. Inte en tår i kyrkan, men Luna tyckte att det var väldigt passamt att spy rakt ut när prästen läste bibelord. Haha!
 
Enya hjälpte Ottos mamma i köket så henne såg vi knappt till på hela dopfesten. Stolt som en tupp sprang hon mellan borden med påfyllning av läsk, och hjälpte till att duka, plocka och diska. Hon trivs verkligen som bäst när hon får vara med och hjälpa till. En egenskap som jag känner igen i mig själv och som säkerligen kommer från min mormor.
 
Ottos mamma är för övrigt en alldeles otroligt grym kock (eller kocka?). Man lämnar aldrig en bjudning som hon gjort maten på utan att rulla fram. Därför har vi anlitat henne till att göra maten till vårt bröllop... :D
 
 
Stolta föräldrar och lika stolta gudföräldrar. Ottos lillebror Robin samt Carros lillasyster Ida har fått hedersuppdraget som faddrar.
 
 
Fina och goda doptårtor fick hon lilla Luna."-Men så orättvist att hon inte fick smaka själv" tyckte Enya.
#1 - - Veronica Wallgren:

Så himla fina bilder! Det är verkligen mysigt med dop :)

Svar: Tack :) Visst är det. En hyllning till livet :)
Emelie Ögren