Februari & Mars susade förbi!

Ration på blogginläggen är inte hög. Men livet pågår ju ändå som ni säkert förstår, även om det inte syns här på bloggen. MASSA saker händer. Vi planerar bröllop för fullt, och har dessutom annat spännande som hägrar framför oss... Livet är fint <3 Och det känns som en lisa för själen efter ett par månader av mycket slit...
 
Men innan allt det nya händer så backar vi väl bandet och ser på vad som passerat?
 
 
 Vintern var fin. Som vi åkt skidor alltså! Nästan varje helg.
 
Den här SPRUTTIBANGBANG-ungen har vekrligen utvecklats på skidor i år. Hon har blivit tjejen somåker offpist och på varje skogsväg hon kan hitta. Stort för henne <3 
 
 I början av februari tog han med mig till Fratelli Hotell och spa för att fira min födelsedag.
Underbara man!
 
Vi fick ett helt UNDERBART dygn.  
 
Middag på stan. Jag åt otroliga räkor. PUSS PÅ DEM!
 
Och frukosten dagen efter. MAJ GAAAD!
Bästa jag ätit i Sverige.
 
Söndagar till skogs har det blivit <3
 
På alla hjärtans dag behöver maten se ut som hjärtan. Det är sen gammalt.
Bild tagen av 10-åringen i familjen.
 
Alla <3 ansfika!
 
 Då blir familjen extra glad <3
 
Lagade kolbullar och fläsk en annan dag <3
 
Typ det godaste som finns <3
 
Och bjöd mor & far på härligheten <3
 
Min kusin, hans tjej & deras lilla tös kom på middag <3
 
 Lilla Lovis <3
Fettisdagsbullar för två. Godaste i LA STADA!
 
Skiddejt bara vi <3
 
Bakade vaniljsemlor en annan dag och åkte till ELOFSRUD.
 
För att bevittna vår familjs senaste lilla mirakel <3
Faster för 6:e gången. TACKSAM!
 
Nyblivna föräldrar och nybliven storasyster <3
 
Och storebror för andra gången <3
 
Enya gräddade våfflor åt familjen <3
 
Och en annan dag blev det muffinsbak med kusin Astrid <3
 
Vad är det som puttrar i min skog?
 
 FISKSOPPA SÅKLART. Vad annars? Höhö.
Galet god är den i alla fall. Ni vet den klassiska kombon med saffran, vitlök, vitt vin & fänkål.
Och fisk förstås. Triss blev det med lax, torsk & räkor.
 
 
HEJ PUSS SES!